Wanneer je er voor kiest om de Efteling te bezoeken inclusief overnachting is het vaak aantrekkelijk om gebruik te maken van een Efteling arrangement. Door een arrangement hoef je niet te denken aan je tickets, hotel en eventuele maaltijden. Je gaat dus onbezorgd naar Kaatsheuvel om te genieten van een van de mooiste pretparken ter wereld. Niet alleen de Efteling zelf bied arrangementen aan, ook het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel bied zeer aantrekkelijke arrangementen aan. Het hotel ligt op loopafstand waardoor het zeker de moeite waard is om voor dit hotel te kiezen.

Arrangementen voor elke portemonnee

Waar je bij de Efteling zelf maar een beperkte keuze hebt in verschillende arrangementen bied, het GuestHouse Hotel arrangementen aan voor iedereen. Je kunt kiezen uit het aantal nachten dat je verblijft in het hotel, maar ook het aantal dagen dat je de parken bezoekt. De entreekaarten voor de Efteling krijg je al bij het hotel waardoor je dus niet hoeft aan te schuiven bij de kassa. Je auto laat je op de gratis parkeerplaats van het hotel staan omdat je in slecht 6 minuten lopen voor de ingang staat.

Elk arrangement bij het GuestHouse Hotel is inclusief ontbijt. Je weet dus zeker dat dit arrangement zorgt voor de perfecte dag in de Efteling en is een zeer aantrekkelijke optie. Zeker voor grote gezinnen kan het flink in de kosten schelen.