Wil u ook net voor de zomer uw terras opfleuren met een luxe lounge tuinbank, dan heeft Dutch Rivièra de perfecte lounge set voor een scherpe prijs. De scherpe prijs komt doordat je direct van de fabrikant koopt. Er is dus geen tussenpersoon wat flink scheelt in het prijskaartje en dat merk je. De meubels worden in hun eigen meubelstoffeerder gemaakt, alles wordt gemaakt met maatwerk. Hierdoor zijn de precieze prijzen alleen maar op aanvraag te verkrijgen. Ga voor kwaliteit, kies een Nederlandse loungebank van heeft Dutch Rivièra 

Lounge bank

De lounge tuinbanken van Dutch Rivièra kunnen tegen alle weersomstandigheden. De banken kunnen zelfs de Hollandse winters doorstaan. De banken geeft uw buitenruimte een sfeervolle, luxe, comfort en een ontspannend gevoel. Het design is niet alleen een mooie vormgeving maar ook de kleur en materiaalgebruik weerbestendige bekleding, op uw lengte afgestemde zit dieptes en de hoogte waar u op wenst te zitten. Al met al zijn de lounges van Dutch Rivièra van alle luxe voorzien.

Wilt u een een lounge uitproberen kunt je altijd langs komen de vernieuwde showroom om de modellen te bekijken. Ook kun u de website een bezoekje brengen.